Bolumsonucanavari.com 1 Yaşında!

05.05.2010 19:24 Erdinç İyikul

 
  Bundan tam bir sene önce sizlere "merhaba" demiştik. O zamandan bu zamana, hem kadro hem de alt yapısal anlamda birçok farklı yenilikler ile yolumuza devam ediyoruz. Beta olarak başladığımız yayın hayatımız, belli başlı eksikleri tamamlayana kadar bu şekil gitmeye ve istenilen seviyeye ulaşıncaya kadar sitemizi geliştirmeye devam edeceğiz.
 
  Birinci yaşımızın sonunda hedeflerimizi tutturmanın ve siz değerleri ziyaretçilerimizin her geçen gün artan desteğini hissetmenin sevincini  ve gururunu yaşıyoruz.
 
  Türk oyun sektörü için yapacak daha çok işimiz var. Bizi izlemeye devam edin!

 
BSC
 
  Ayrıca birinci senemizi devirmenin şerefine siz değerli ziyaretçilerimize özel bir sürprizimiz var. Eğer Splinter Cell: Conviction tişörtü ve ya özel oyun içi içeriğini kazanmak istiyorsanız, iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine, başlık BSC olacak şekilde mail atın.
 
  Yapılacak çekiliş sonrası ilk iki kişi Splinter Cell: Conviction tişörtü, geri kalan 8 kişi ise özel içerik kodlarını kazanma şansını yakalayacak.
 
Splinter Cell: Conviction
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 94 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler