Bolumsonucanavari.com Yenilendi!

08.12.2010 01:26 Erdinç İyikul

 

2009
’un Mayıs ayında Beta olarak başladığımız yayın hayatımız, Beta sıfatından kurtuldu. Uzun süren alt yapı çalışmaları ve buna paralel ufak eklemeler ile geliştirdiğimiz tasarımımız, sonunda şekillenen yeni yüzüyle sizlere "merhaba" diyor.

 
 
Kullanıcı dostu bir yapıyla hazırlanan yeni yüzümüzde, ziyaretçilerimizi bir çok sürpriz de beklemekte. Öncellikle okunması zor yazı fontlarımızı değiştirerek, daha okunaklı ve göze hoş gelen bir yapıya büründürdük. Bu sayede özellikle eskiden sıkıntı yaratan yazılı incelemele kısımları, sizlerin daha fazla ilgisini çekecek bir hale geldi.
 
 
Platformlara özel renklerle ayırdığımız sayfa yapımız, hangi platformu takip etmek istiyorsanız, ona özel içeriklerle süslenmiş bir görüntüyle sizleri karşılayacaktır. Ayrıca ana başlıklara(haber, video inceleme ve oyunlar gibi) eklenen “ Popüler İçerik” bölümleri sayesinde gözden kaçan önemli içeriklerin daha rahat bulunmasını amaçladık. Bölümleri daha derli toplu hale getirecek ana başlıklar altında sınıflayıp, istatistikler doğrultusunda günlük sıralamalara göre şekillenen bir sistemi tercih ederek, siz ziyaretçilerimize artık en güncel ve dikkat çeken verileri sunuyoruz.
 
Yeni tasarımın şu an için %90 oranında tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde genel eksiklerinin de giderileceğini ekleyelim. Kurulduğu günden beri, ihtiyaçlar doğrultusunda gelişmeye devam eden BSC, Beta sürecinden çıkmasına rağmen kendini geliştirme geleneğini devam ettirerek, takipçilerine en iyisini sunma çabasını sürdürecektir.
 
Yeni tasarımın hayata geçmesi konusunda büyük emek harcayan programcımız Özgür Can Aydın ve grafikerimiz Numan Çebi başta olmak üzere, tüm BSC ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder ve yenilenen yüzüyle karşınızda yer alan Bölüm Sonu Canavarı’nın tadını çıkarmanızı dilerim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 122 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler