Bomba İddia: The Last of Us Part II 2020'nin Şubat Ayında Geliyor

06.07.2019 20:45 Nursema Emre

 
Daha önceki tahminlerinde yanılmayan bir analist yine bombayı ortaya koydu.
 
Sony'nin senelerdir en çok beklenen ve PlayStation 4'e özel oyunu olan ve E3 2019'un pas geçilmesiyle hakkında pek de haber alınamayan The Last of Us 2 ile ilgili sektörün ünlü analistlerinden ZhugeEX önemli bir tahmin açıkladı..
 
ZhugeEX'in yayınladığı analize göre Sony oyunu Standart, Özel, Koleksiyon Versionu ve Ellie Versiyon olarak dört farklı sürümle piyasaya sunacak. Ayrıca Death Stranding'in çıkış tarihini de tatmin edebilen ZhugeEX, oyunun çıkış tarihini 2020'nin Şubat ayı olarak açıkladı. Bakalım tahminlerinde ne kadar haklı çıkacak.
 

 
Heyecanlı olduğu kadar da duygusallığıyla sizi mest edecek Last of Us Part II, sevenleriyle 5 yıl aradan sonra yeniden buluşuyor. Naughty Dog'un bir döneme damgasını vuran oyunu Ellie ve Joel'in destası yolculuğu için geri dönüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 8 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler