Bomber Crew 1 Milyon Dolarlık Satışa Ulaştı

07.11.2017 16:36 Gökhan Yılmaz

 
      Steam üzerinden çıkalı bir ay olmadan, hatta daha ilk haftasında 1 milyon Dolar'lık satış yapan Bomber Crew isimli bağımsız oyun büyük bir başarı yakalayarak popüler olma yolunda hızla ilerliyor. Uçak savaşı simülasyonlarına farklı bir yönden bakarak strateji oyununa çeviren yapım oyunculardan olumlu yorum alıyor.
 
      Oyunun yapımcısı Runner Duck daha şimdiden önümüzdeki yıllarda başka oyunlar yapmak istediklerini söylüyor ve oyuna ücretli ücretsiz pek çok DLC paketinin geleceğini haber ediyor.
 
     Bomber Crew'de bombardıman uçaklarını ekip olarak yöneterek başarıya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Biraz Faster Then Light tadında bir strateji sunuyor. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve  25 TL fiyata etiketi barındıran Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler