Bomber Crew Humble Store'da Ücretsiz

15.01.2021 00:12 Gazali Çetinkaya

 
2017'de çıkan stratejik simülasyon oyunu Bomber Crew sınırlı bir süreliğine Humble Store üzerinde ücretsiz.

Aşağıdaki bağlantıdan oyunu edinebilirsiniz. 17 Ocak 21:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce alırsanız size kalıyor. Steam kodu veriliyor. 
 
humblebundle.com/store/bomber-crew-free-game
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bomber Crew, 2. Dünya Savaşı stratejik bir bombardıman simülatörüdür. Görevleri tamamlamak mürettebatınızın hayatta kalmasını sağlamak kadar önemlidir, zira burada ölümden dönüş yok!
 
Her bir görevin yüksek riskli bir keşif olduğu bu sürükleyici uçuş simülasyonunda gökyüzünün hakimi olun. Bir dizi logo ve farklı boyalar ile özelleştirebileceğiniz kendinize has fizik temelli Bombardıman uçağınızda yakıt, mermi, hidrolik ve daha fazlasını yönetin!
 
Gökyüzündeyken tehlike dört bir yandan gelir. Düşman savaşçıları, uçaksavarlar, kötü hava koşulları ve bir dizi başka vahim tehlike sizi bekliyor! Mürettebatınızın her bir göreve doğru şekilde hazırlandığından emin olun ve görevden zaferle ayrılın!

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler