Boon: Mortal Kombat'a DLC Olarak Kimi İstersiniz?

Shinnok iyi bir dövüşçüdür. Onu yeni Mortal Kombat'ta görmek hoş olabilirdi
14.01.2011 00:04 Alkan Adakaner


    Yeni Mortal Kombat oyunu bu ünlü serinin yeniden popüler olmasını sağlayacak gibi görünüyor, çünkü oyunun videolarını izleyen hemen hemen herkes oyunun eski kalitesini yakalayacağını düşünüyor.
 
     Bu oyunla birlikte serinin en ünlü karakterleri bir araya geliyor. Muhtemel karakter listesni bir haberimizde size aktarmıştık. Peki sizin özel olarak istediğiniz bir karakter var mı? Serinin yaratıcısı Ed Boon, Twitter yoluyla oyunculara DLC olarak hangi karakteri istediklerini sordu.
 
      Rain, Shinnok, Kenshi, Robo-smoke veya yeni bir karakterden hangisini isterdiniz diye soran Boon, sorusunda ciddi olduğunu söylüyor. Bence Mortal Kombat'taki her karakterle oynamak zevkli olsa da yeni bir karakter görmek daha hoş olurdu.
 
      2D düzlem üzerinde 3D görsellerle karşımıza çıkacak olan yeni Mortal Kombat, Nisan ayında raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler