Borat 2'nin Konusu ve Tam İsmi Belli Oldu

10.09.2020 15:53 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2006 yılında yayınlanan farklı bir komedi anlayışı olan Borat filminin ya da tam ismi ile "Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi"nin ikinci filmi dün duyurulmuştu. 
 
Bugün yapılan açıklama ile filmin konusu ve tam ismi belli oldu. Açıklamaya göre ikinci filmin tam adı Borat 2: Great Success olacak.
 
İkinci filmde ünlü olan Borat kendini halktan saklamaya çalışacak ve başka biri gibi davranacak. Ayrıca filmin Trump ve Epstein arasındaki ilişkiye ve koronavirüs salgınına odaklanacağı açıklandı. Son söylem ise oldukça büyük bir söylem. Filmden dolayı bir siyasetçinin kariyeri sarsılabilirmiş. 
 
Son olarak da filmde Mike Pence. Rudy Giuliani ve birkaç siyasetçi daha bulunacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler