Borderlands 2 VR PlayStation VR için Duyuruldu

10.10.2018 11:20 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation VR 13 Ekim'de 2. yaşını dolduracak ve Sony Interactive Entertainment da bunun şerefine PlayStation VR'a özel duyurular yaptı.
 
- 2K Games ve Gearbox Software Borderlands 2 VR'ı PlayStation VR için duyurdu. 14 Ekim'de $49.99 fiyattan satışa sunulacak. Ön sipariş bonusu Salvador, Maya, Axton ve Zer0'nun bulunduğu bir PlayStation 4 teması.
 
- Lumines ve Rez'in yaratıcısı Tetsuya Mizuguchi önderliğinde Enhance Games tarafından geliştirilen Tetris Effect 9 Kasım'da PlayStation 4 için çıkacak ve PlayStation VR desteği sunacak. Ön sipariş bugün başladı. Digital Deluxe Sürümü 179,00 TL (PS Plus üyeleri için  161,10 TL).
 
- Astro Bot Rescue Mission ücretsiz demo 16 Ekim'de PlayStation VR çıkacak.

- Firewall Zero Hour için yeni indirilebilir içerik 16 Ekim'de PlayStation VR çıkacak.

- Megalith 8 Ocak 2019'da PlayStation VR çıkacak. Ön siparişler ve ücretsiz deneme sürümü 13 Kasım'da başlayacak.
 
Duyuruların tüm detaylarına PlayStation Blog üzerinden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 26 Dk önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler