Borderlands 3 Hikaye DLC'si Bounty of Blood: A Fistful of Redemption 15 Dakikalık Oynanış Videosu

11.06.2020 02:15 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün hikaye indirilebilir içeriği Bounty of Blood: A Fistful of Redemption'dan 15 dakika uzunluğunda oynanış videosunu paylaştı.

İndirilebilir içerik vahşi batı temalı yeni bir ortam ve Rose ile Juno gibi yeni karakterlerle tanışma fırsatı sunacak. Oyuncular The Devil Riders adındaki tehlikeli ve ölümcül bir çetenin sonunu getirmek için Gehenna gezegeninde zorlu bir göreve çıkacak. JetBeast adında yeni bir hoverbike, yeni görevler ve çok sayıda loot ile yeni silahlar oyuncuları bekliyor olacak.

Bounty of Blood: A Fistful of Redemption 25 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store & Steam) için çıkacak. Season Pass ve Super Deluxe Edition'a dahil olacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 9 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 35 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler