Borderlands 3 Ultimate Edition Ekim'de Switch'e Geliyor

01.09.2023 11:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3 Ultimate Edition'nı 6 Ekim'de 59,99 dolarlık bir fiyat karşılığında Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Borderlands 3 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Ultimate Edition içerisinde birçok içerik yer alıyor
 
 
 
Borderlands 3 Ultimate Edition içerisinde ödüllü temel oyunun yanı sıra altı ek paketin tamamı ve bonus kozmetik ürünler yer alıyor. Tam ve kapsamlı bir Borderlands 3 deneyimi sunmaya hazırlanan bu sürümde derin beceri ağacı sistemi, yetenekler ve özelleştirme seçenekleri bulunuyor. 
 
Oyunda tehlikeli düşmanları alt etmek, onlarca ganimet elde etmek ve evinizi galaksideki en acımasız tarikat liderlerinden kurtarmak için yer alıyorsunuz. Oyunu ister tek başınıza isterseniz de iki oyunculu yerel ve çevrimiçi iş birliği modunda oynayabiliyorsunuz. 
 
Nintendo Switch konsolunda yer alacak Borderlands 3 Ultimate Edition'da şu içerikler bulunuyor; 
 
- Borderlands 3 (temel oyun)
- “Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot” ek paket
- “Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock” ek paket
- “Bounty of Blood” ek paket
- “Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck” ek paket
- “Designer’s Cut”
- “Director’s Cut”
- 30'dan fazla kozmetik ürün

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler