Borderlands 3 için 3 Saatlik Oynanış Görüntüsü Yayınlandı

01.05.2019 19:43 Gazali Çetinkaya

 
 
 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3 için düzenlediği canlı yayında 3 saatin üzerinde oynanış görüntüsü paylaştı.

Borderlands 3 PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için 13 Eylül'de çıkış yapacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eşya toplamaya dayalı orijinal nişancı oyunu tonlarca silah ve yıkım dolu yeni bir macerayla geri dönüyor! Her biri derin yetenek ağacına, becerilere ve özelleştirme seçeneklerine sahip olan dört yeni havalı hazine avcısı Vault Hunter'dan birini seçerek yeni dünyalar ve düşmanlarla karşılaşın. Çılgın düşmanları alt etmek, tonlarca ganimeti ele geçirmek ve gezegeninizi galaksinin en zalim tarikatının liderlerinden kurtarmak için tek başınıza oynayın veya arkadaşlarınıza katılın.
 
Yıkımla Ortaya Çıkan Heyecanlı Bir Yolculuk
Fanatik Calypso İkizlerini haydut klanlarını birleştirmeden ve galaksinin en büyük gücünü ele geçirmeden önce durdurun. Heyecan arayan bir Vault Hunter olarak cephaneliğiniz ve müttefiklerinizle onları sadece siz durdurabilirsiniz.

Senin Vault Hunter'ın, Senin Oyun Stilin
Her biri eşsiz yeteneklere, derin yetenek ağacına ve tonlarca kişiselleştirme seçeneğine sahip dört harika Vault Hunter'dan birini seçin. Her bir Vault Hunter tek başına yıkım getirme becerisine sahiptir; ancak güçlerini birleştirdiklerinde durdurulamaz olurlar.

Şarjörleri Doldurun ve Yağmalayın
Tonlarca silah ve aletin yardımıyla her bir savaş, yeni ekipman elde etme şansı sunuyor. Kendisi için kalkan oluşturan silahlar? Tamam. Ateş püsküren volkanlar çıkaran tüfekler? Tabii ki. Bacakları çıkan ve düşmanları aşağılayıcı şeyler söyleyerek kovalayan silahlar? Onlar da tamam.

Yeni Borderlands
Pandora'nın ötesinde her biri keşfetmeyi bekleyen benzersiz mekanlara ve yok edilmeyi bekleyen düşmanlara sahip yeni dünyaları keşfedin. Tehlikeli çölleri aşın, savaşta yıkılmış şehirlerde savaşın, ölümcül bataklıklardan geçin ve daha fazlasını yapın!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 51 Dk önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler