Borderlands 3'ün Bu Ay Duyurulacağı Artık Kesin Gibi

13.03.2019 05:13 Gazali Çetinkaya

Borderlands 3 artık en sonunda resmi olarak duyurulacak gibi görünüyor.
 
Gearbox Software 28 Mart'ta Boston'da düzenlenecek PAX East 2019 etkinliğinde bir panel düzenleyecek ve bu panelde "en yeni haberler, daha önce görülmemiş duyurular ve sürprizler" olacak.
 
Gearbox Software'ın bugün twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım da net bir şekilde Borderlands 3'ü işaret ediyor.
 
 
Oyunun geliştirilmeye başlandığı çok uzun zaman önce doğrulanmıştı. 2015'te stüdyo yeni Borderlands oyununda çalışmak üzere yeni geliştiricileri bünyesine kattı ve hatta 2017'nin başlarında da oyunun teknoloji demosu gösterildi.

Gearbox Software'ın PAX East 2019 paneli 28 Mart tarihinde Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak ve yaklaşık olarak bir saat sürecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler