Borderlands 3'ün İlk Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

30.04.2019 00:09 Gazali Çetinkaya

25 saniyelik Borderlands 3 oynanış görüntülerinden oluşan bir klip Gearbox Twitch hesabı tarafından Echocast özelliğini test etmek için paylaşıldı fakat kısa bir süre içinde kaldırıldı. Kaldırılmadan önce kaydedilen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
Borderlands 3'ün resmi oynanış görüntüleri 1 Mayıs'ta yayınlanacak.  Oynanış videosu Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak Twitch canlı yayınında gösterilecek.
 
Borderlands 3 PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için 13 Eylül'de çıkış yapacak. Oyunun detaylarına ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler