Borderlands'ın Hediyesi Duke Nukem Forever Demosu

05.10.2010 21:44 Talha Aynacı

 
 
     2K yaptığı duyuru ile 12 ekimde çıkacak olan Borderlands : GOTY'i satın alanların Duke Nukem Forever'a ait bir demoyu da oynayabileceğiniz Duke Nukem First Access Club'a üyelik kartına  kavuşacaklarını bildirdi.
 
     Üstelik Borderlands GOTY sürümünün bazı ekstra içerikleri de sunacağı açıklandı ancak  ne bu içerikler hakkında ne de demonun çıkış tarihi hakkında net bir açıklamada bulunulmadı. Şu anda tek bildiğimiz Duke Nukem Forever çıkışının 2011 yılı içerisinde gerçekleşecek olması.
 
      Daha önce belirttiğimiz gibi 12 ekimde çıkacak olan Borderlands : GOTY sürümü, daha önce yayınlanmış dört DLC paketi ile birlikte, PC, PS3 ve Xbox360 için raflardaki yerini alacak.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 17 Haziran Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler