Bravely Default II ve Monster Hunter Rise'dan Yeni Fragman Yayınlandı

18.02.2021 05:25 Gazali Çetinkaya

Nintendo, bugün düzenlediği Ninendo Direct sunumunda, Bravely Default II ve Monster Hunter Rise'dan yeni fragman paylaştı.
 
Square Enix'in sıra tabanlı rol yapma oyunu Bravely Default II 26 Şubat'ta Switch için çıkacak. Bravely ve Octopath Traveler'ın arkasındaki ekipten gelen oyunda oyuncular dört yeni kahraman ile yeni bir dünyaya adım atacak. Yeni bir dünya, yeni bir hikaye, yeni Heroes of Light ve orijinal Bravely Default oyunun müziklerini besteleyen Revo'dan (Sound Horizon / Linked Horizon) yeni müzikler içerecek.
 
 
 
Capcom'un aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise ise 26 Mart'ta Switch için çıkış yapacak. Monster Hunter Rise, eşsiz kültürü ve yenilikçi av teknolojileriyle ziyaretçileri kendine çeken dağ bölgesi Kamura Village'da geçecek. Wirebug adlı grappling hook gibi yeni oynanış mekanikleri, üstüne binip sürebileceğiniz köpek yoldaş Palamute'lar ve avlanabilir yeni canavarlar ile birlikte Rise seriye çeşitli yenilikler getirecek. Tek başınıza veya en fazla dört kişiye kadar local veya online co-op olarak ava çıkabileceksiniz.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler