Brawlhalla Mobile Geliyor

12.07.2020 22:38 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Blue Mammoth Games, oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu Brawlhalla'nın mobile geleceğini duyurdu.

6 Ağustos'ta iOS ve Android cihazlar için çıkacak.

Oyunun resmi websitesi üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Brawlhalla şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyun hakkında:


Blue Mammoth Games'in sekiz adede kadar oyuncuyla oynanabilir 2D arena dövüş oyununda heyecan verici savaşlara katılın ve şanınızı herkese duyurun.

Tek başınıza oynayın, arkadaşınızla aynı ekranın karşısına geçin veya çevrimiçi oynayarak Brawlhalla Competitive Community'de şanınızı duyurun. Hepsi kendine ait becerilere, istatistiklere, silah kombinasyonlarına ve tarzlara sahip sayısı artmakta olan 40'ın üzerinde Legend arasından seçim yapın ve kendi stilinize göre oynayın.

Herkesin birbiriyle savaşabileceği rahat oyunlara katılın, sıralamalı maçlar yapın ya da arkadaşlarınızla hanginizin daha güçlü olduğunu görmek için özel odalarda savaşın.


Mobil versiyonları duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brawlhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blue Mammoth Games Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 32 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler