Breathedge Konsollara 6 Nisan'da Gelecek

28.02.2021 10:31 Gazali Çetinkaya

 
Uzayda geçen mizah unsurlu hayatta kalma macera oyunu Breathedge geçtiğimiz günlerde PC'de erken erişimden ayrılarak yeni içerikler ve Türkçe altyazı desteğiyle birlikte 1.0 sürümüne geçiş yaptı ve yakında konsollara da geliyor.

Geliştirici RedRuins Softworks, Breathedge PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonlarının 6 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu.

Breathedge şu anda PC'de (Steam, Epic Games Store, GOG, Origin) üzerinde ulaşılabilir durumda. Origin'de EA Play'e dahil. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Breathedge, dış uzayda geçen alaycı bir hayatta kalma macera oyunudur. Büyükbabasının küllerini galaktik bir cenazeye taşıyan ve birdenbire kendini evrensel bir komplonun tam ortasında bulan Adam adında sıradan bir adamı canlandır.
 
Uzaya Hoş Geldin!
Büyük bir uzay cenaze gemisi, engin uzayda bir kaza geçirir ve ardında bir enkaz, tabutlar, ölü yolcular ve seni bırakır. Yıldızlararası bu çöplükte hayatta kalmaya çalış, küresel bir komployu ortaya çıkar, prensesi kurtar ve klavyenin tuşlarına basarak etrafta dolaşırken parmaklarını kırmamaya çalış (yoğun pratik için ekranını açık tutman tavsiye edilir.)
 
Ürettiğin çöplerle uzayı kirlet
Atalarımızın elinde hiç elektrik bandı olmadığı için gelişmeleri uzun zaman aldı. Fakat sende var ve nasıl kullanıldığını biliyorsun. Bu büyülü maddeyle birçok farklı işe yaramaz nesne üretip onları hava kilidinden uzaya atabilirsin. Üretebileceğin yararlı şeyler de var tabii ama dikkatli ol, bunları üretmek oyunu bitirmene neden olabilir.
 
Tamir ve Dekore Et
Tüm komşuların, ölü taklidi yapmaktan başka bir şey yapmadan boşlukta süzülürken, elindeki çeşitli aletler ve teçhizatlar, gelmiş geçmiş en gürültülü komşu olmanı sağlayacak. Eşsiz bir uzay istasyonu yarat, oksijen ve elektrik sağla, güneş panellerinden hamster çiftliğine envaiçeşit ekipmanla donat ve her türden çerçöple bir araya getirdiğin mobilyaları kullanarak uzay istasyonunu gerçek bir bekar evine dönüştür.
 
Düt! Düt!
Evet doğru duydun, bu şahsi aracının kornası! Bunun dışında, küçük bir roket üretebilir, ölülere binebilir veya büyük bir uzay gemisi inşa edebilirsin. Araçlar daha hızlı hareket etmene, engellerden kaçınmana ve kafa kafaya bir çarpışmadan sonra ölüm ekranını görmene yardımcı olur.
 
Giriş, Sonuç ve Diğer Saçmalıklar
Uzayda hayatta kalmak eğlencelidir, bir hikâyeye bağlı kalarak hayatta kalmak daha da eğlencelidir çünkü çünkü senaristleri kızdırmak için bütün hikâyeyi atlayabilirsin! Breathedge, çok sayıda kara mizah öğesi, alaycı diyalog, ölümsüz bir tavuk, çılgın bir düşman, kötü animasyonlara sahip ara sahneler ve mükemmel bir oyunu mükemmel yapan diğer tüm özellikleriyle birlikte harika bir hikâye sunuyor.

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Breathedge Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: RedRuins Softworks Tür: macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler