Brigandine: The Legend of Runersia 10 Aralık'ta PS4'e Geliyor

24.09.2020 13:45 Gazali Çetinkaya

 
Sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Brigandine: The Legend of Runersia Switch'ten sonra PlayStation 4'e de geliyor.

Yayıncı Happinet ve geliştirici Matrix Software, Brigandine: The Legend of Runersia PlayStation 4 versiyonunun 10 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Happinet ve Matrix Software ayrıca oyun için yeni bir içerik güncellemesi planlıyor. Belirtilene göre bu güncelleme oyunda daha önce her şeyi yapmış kişileri bile tekrar oynamaya itecek. Detayları henüz açıklanmadı. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

1998'de çıkan klasik Brigandine, 20 yılın ardından tamamen yeni sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak geri dönüyor.  

Fantastik bir dünyada geçen oyun, Runersia kıtasındaki toprakları fethetmek için savaşa giren altı ülkeyi konu ediniyor. Oyuncular bu altı ülkeden birini seçip Rune şövalyeleri ordusunu oluşturacak, 40'tan fazla üs bölgesini keşfedecek ve Runersia kıtasında ilerledikçe 100'den fazla benzersiz şövalye ve 50 tür canavar ile savaşacak.

Senaryo yazarı Kenji Terada (Batman: Dark Tomorrow, Final Fantasy I - III), sanat yönetmeni ve karakter tasarımcısı Raita Kazama (Puzzle & Dragons, Xenoblade Chronicles) ve besteci Tenpei Sato (Brigandine: Grand Edition, Disgaea 1 - 5).  


PlayStation 4 versiyonu fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brigandine: The Legend of Runersia Platformlar: PS4 Geliştirici: Matrix Software Dağıtıcısı: Happinet Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler