Bright Memory Infinite Geliştiricileri Yeni ve Etkileyici UE5 Teknoloji Demosu Yayınladı

30.09.2023 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Bright Memory Infinite'in arkasındaki ekip FYQD Studio, Secluded Orchid adlı yeni bir Unreal Engine 5 Teknoloji Demosu'nu gösteren bir video paylaştı. Bu teknoloji demosu size FYQD Studio'nun bir sonraki oyununda neyi başarmak istedikleri hakkında fikir verebilir. 
 
Teknoloji demosu ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Secluded Orchid adlı demo görüntülerinin tam olarak yaklaşık 2 saat sürdüğü ve 5000 adet 8K fotoğraftan oluştuğu belirtiliyor. Bu içerikler yüksek kaliteli 3D modeller şeklinde karşımıza çıkıyor ve nihayetinde Unreal Engine 5 ile destekleniyor. Ekibin topladığı materyaller, basit hareket kontrolleri ve ara sahneler demoda yer buluyor.
 
FYQD Studio bir sonraki oyununu açıklamamış olsa da Unreal Engine 5 ile geliştirileceğini varsayabiliriz. Ayrıca bu demo gerçekten de yapmak istedikleri bir içerikten alıntıysa güzel bir proje bizleri bekliyor demektir.
 
Ekip son olarak ne yazık ki bu teknoloji demosunu herkese açık bir şekilde paylaşmadı. 
 
Teknoloji videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bright Memory: Infinite Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: FYQD-Studio Dağıtıcısı: Playism Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler