Bu Crysis 2 Ayakkabıları Maalesef Prototip

26.03.2011 13:59 Levent Polater

 
    Crysis 2, çıkışını dün yaptı, Türkiye'de dahil olmak üzere tüm dünya şu anda kendini bu heyecana vermiş durumda. Bu heyecanı somut bir ürün ile katlamak ister misiniz? O zaman bu habere kulak verin.
 
    Bugün Kotaku'nun yayınladığı bir haberde Crysis 2'nin somut eşyalarından birine daha şahit oldum. Daha önce Crysis 2'nin nanosuit giysisini de yapan McTiller Martins adlı prototip ürün üreticisi bu sefer de Crysis 2 ayakkabılarını tasarlamış.
 
    Bu ayakkabıların resmi satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak "daha hızlı" olabilmemizi sağlıyorsa kesin çıkmalı.
 






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 15 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler