Bu İş İlanı, Alan Wake 2 İle İlgili Olabilir mi?

Alan Wake, son zamanlarda gördüğümüz en sıradışı oyunlardan biriydi.
25.09.2011 15:31 Levent Polater


    Alan Wake 2 ile ilgili umutlarımızı yitirmeye başlarken Remedy'nin yeni bir çıkardığı bir iş ilanı yine içimize kurt düşürüyor. Remedy "AAA" konsol projesi için 5 pozisyona personel aradığını dile getirmiş ve konuyla ilgili şu açıklamayı ilana koymuş:
 
    "Remedy'nin daha önce Alan Wake'de kullanılan eşsiz 1. sınıf renderleme oyun motoru ile çalışacaksınız." denilerek aranılan nitelikte bir 3D grafik programcısı pozisyonu işaret edilmiş.
 
    Microsoft henüz ikinci Alan Wake oyununu duyurmadı, Haziran ayında Microsoft'tan Phil Spencer, firmanın Remedy ile yeni bir proje için anlaşma sağlamadığını söylemişti. Yani sıradaki Remedy oyunu multiplatform olma konusunda özgür..

    Bu arada iş ilanı içinde Remedy'nin iOS ve Android platformlar için de programcı aradığı görülüyor. Acaba Alan Wake, mobil platformlara mı konuk olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler