Bulmaca Platform Oyunu Minute of Islands PC, PS4, Xbox One ve Switch İçin Duyuruldu

08.08.2019 19:28 Özgür Eroğlu

Yayıncılığını Mixtvision'ın ve geliştiriciliğini Studio Fizbin'in yaptığı bulmaca platform oyunu Minute of Islands PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için bir fragmanla duyuruldu. 2020'nin ilk aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyunun tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Tanıtım Yazısı
- Omni Switch'i hikaye temelli çevresel bulmaca ve platform oyunu boyunca kullanın..
- Bu duygu yüklü hikayeyinin derinliklerine dalın.
- Birden fazla eşsiz adadaki fantastiki renkli dünyayı keşfedin, meraklı karakterlerle tanışın ve takımadaların sırlarını açığa çıkarın. 
- Elle çizilmiş çizgi roman tarzı görsellerin ve derin atmosferik film müziğinin tadını çıkarın. 
 
Bu klasik çizgi roman tarzındaki garip ve harika takımadayı keşfet. Genç mekanik Mo rehberliğinde et ve bu yolculuğunda çökmek üzere olan bu yerden gitmeye çalış. Hizmetinizde olan güçlü Omni Switch, kırılan her şeyi düzeltmek için yeterli olmayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minute of Islands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Studio Fizbin Dağıtıcısı: Mixtvision Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 31 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 58 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler