Bulmaca oyunu Smile For Me 24 Nisan'da konsollara geliyor

22.03.2023 11:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Serenity Forge ve geliştirici LimboLane, birinci şahıs point and click macera oyunu Smile For Me'nin PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 24 Nisan'da dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Daha önce duyurulan fiziksel sürümler bu yaz PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için yayınlanacak.
 
Oyun hakkında ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
24 Nisan'da çıkış yapacak bulmaca macera oyunu Smile For Me için LimboLane Games bir basın açıklamasında şunları belirtti: "Konsol oyuncularının hikayemizi deneyimleyeceği için heyecan duyuyoruz. Smile For Me benzersiz ve tuhaf bir macerayı sizlere sunacak ve garip bir şekilde eğlenebileceksiniz." 
 
Oyun içerisinde karanlık sırlar yer alan bir dünya bizlere sunulacak. Çeşitli zorluklara sahip bulmacalar ile karşımıza çıkacak olan oyunda farklı farklı karakterler ile etkileşime geçebileceğiz. Oyunda 23 farklı karakter yer alacak ve her birinin farklı özellikleri bulunacak. 
 
Oyunda etrafı keşfedebilecek, geçmiş hikayeleri ortaya çıkarmak için öğeler bulabilecek ve bu öğeler ile hikayelerin kilidini açabileceğiz. Oyun, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Korece ve Japonca dil desteğine sahip olacak.
 
Smile For Me konsol çıkış fragmanı 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Smile For Me Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler