Bungie, Lance Reddick'i gelecekte Destiny'e dahil edecek

26.03.2023 13:33 Mehmet Tandoğan

 
 
The Wire, John Wick ve Horizon Zero Dawn'daki çalışmalarıyla ön plana çıkan oyuncu Lance Reddick, geçtiğimiz günlerde (60 yaşında) hayatını kaybetti. Ölüm nedeninin doğal sebepler olduğu ve evinde ölü bulunan Lance Reddick için Bungie ekibi harekete geçti. Bu kapsamda meşhur oyuncu gelecekteki bir güncellemeyle beraber Destiny içeriğinde yer aalacak.
 
Bungie, Lance Reddick'i onurlandırmak istiyor
 
 
 
Oynaması ücretsiz açık dünya birinci şahıs aksiyon nişancı oyunu Destiny için çok çeşitli içerikler oyunculara sunuluyor ve oyuncular da bu durumdan memnun olduğunu dile getiriyor. Oyuncular tarafından sevilen yapım için Bungie ekibi hayatını kaybeden Lance Reddick'i onurlandırmak istiyor.
 
Reddick, Guerrilla'nın Horizon Zero Dawn ve Horizon: Forbidden West yapımlarında Sylens karakterini canlandırdı. Bunun yanı sıra neredeyse otuz yıl boyunca geleneksel film ve televizyon programlarına katıldı ve sayısız yapımda rol aldı. Aynı zamanda oyunlarda aktörlük, seslendirme ve hareket yakalama sanatçısı olarak işler yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler