Bungie ile Activision Yollarını Ayırıyor

11.01.2019 10:33 Gazali Çetinkaya

 
Bungie, Destiny'nin tüm yayıncılık haklarını Activision'dan alacağını duyurdu.

Bu da Bungie ile Activision'ın anlaşma sonuçlandığında yollarını ayıracağı ve bundan sonra Destiny serisinin tüm kontrolünün oyunun geliştiricisi olan Bungie'ye ait olacağı anlamına geliyor.
 
Bungie tarafından konu hakkında yapılan açıklama: "Sekiz yıllık başarılı bir çalışmanın keyfini çıkardık ve Destiny'deki ortaklıklarından dolayı Activision'a teşekkür etmek istiyorum. İleriye baktığımızda, Activision'ın Destiny'nin yayıncılık haklarını Bungie'ye devretme planlarını sizlere bildirmekten heyecan duyuyoruz. Fevkalade Destiny topluluğumuzla, oyunu kendi başımıza yayınlamaya hazırız, bu sırada Activision kendi sahip olduğu IP projelerine olan odağını arttıracak."
 
Activision tarafından konu hakkında yapılan açıklama: "Bugün, Bungie'nin Destiny serinin tüm yayıncılık haklarınını ve sorumluluklarını kendi üzerine alacağını duyuruyoruz. İleriye dönük olarak, Bungie tek olacak ve seriyi geliştirecek, Activision ise sahip olduğu IP ve diğer projelere odağını arttıracak. Activision ve Bungie bu geçişin hatasız olacağının sözünü veriyor ve geçiş sırasında dünyadaki Destiny topluluğu için birlikte yakından çalışmaya devam edeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler