CBLOL 2023 Şampiyonu LOUD oldu!

10.09.2023 22:37 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Brezilya Şampiyonluk Ligi, CBLOL 2023 şampiyonu LOUD oldu! LOUD büyük finalde rakibi paiN Gaming'i 3-1 mağlup etmeyi başardı. LOUD bu şampiyonlukla birlikte Worlds 2023 biletini de elde etmiş oldu. 
 
     Karşılaşma, Sao Paulo'daki Arena CBLOL'da büyük bir taraftar katılımıyla gerçekleşti ve Esports Charts verilerine göre 329.000 kişi tarafından canlı olarak çevrim içi izlendi.
 
 
 
     Playoff etabında paiN, INTZ takımını 3-0, LOUD ise RED Canids'i 3-1 mağlup etmeyi başardı ve üst tur finalinde karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın sonucunda LOUD, 3-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu ve adını büyük finale yazdıran ilk takım oldu. Alt tura düşen paiN, RED Canids ile oynadığı karşılaşma sonucunda 3-2 galibiyet elde etti ve büyük finalde yeniden LOUD'un rakibi oldu. Büyük finalde LOUD, paiN Gaming'i 3-1 mağlup ederek CBLOL 2023'ün şampiyonu oldu ve adını doğrudan Worlds 2023'e yazdırmayı başardı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler