CBS All Access, Paramount+ Olarak Değişiyor

18.09.2020 10:49 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in başarısından sonra çoğu stüdyo kendi abonelik servisini kurmaya başladı bildiğiniz gibi. Bu abonelik servislerine de bir yenisi daha ekleniyor., aslında önceden eklenmiş olan bir hizmetin ismi değişiyor.
 
Daha önce CBS All Access ismi ile erişime açılan hizmet, 2021'den itibaren ismini değiştiriyor ve Paramount+ oluyor. Sadece filmler ve diziler değil, haberler ve sporlar da hizmette bulunacak. Ayrıca şirketin CEO'su Bob Bakish'in söylediğine göre tüm dünyada erişime açılması isteniyor.
 
CBS All Access'in yani Paramount+'ın içerisinde dikkat çeken yapımlar arasında Star Trek yapımları bulunuyor. Elbette bu yeni girişim ile birlikte birçok yeni işe de imza atacaklardır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler