CDPR'dan John Mamais, Cyberpunk'taki Sahne Sistemi Hakkında Konuştu

16.10.2019 14:52 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. CD Projekt Red çalışanı John Mamais, oyunun kullandığı "Sahne Sistemi" hakkında konuştu. Bu sistemin oyun için çok önemli olduğunu söyleyen Mamais bu konu hakkında çok çalıştıklarını söyledi. 
 
Sahne Sistemi ise temel olarak, siz oyunda ara sahneye girdiğiniz zaman sizi oyunu kontrol eden biri gibi değil de oyunun içindeki karaktermişsiniz gibi hissettirecek olan sistem. Ara sahneye girdiğiniz zaman karakteri veya kamerayı hala kontrol edebilir durumda olacaksınız. Half Life'da kullanılan sistemin  olacak gibi duruyor. 
 
Mamais ayrıca oyunun ayrıca oyunun çıkış tarihiyle ilgili yorumda da bulundu. "Geliştirici ekibin bir kısmı çıkış tarihi hakkında oldukça heyecanlı, bir kısmı da biraz korkuyor." dedi.
 
Cyberpunk 2077; 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 35 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler