CD Projekt RED Cyberpunk 2077'nin Ertelenmeyeceğini Öngörüyor

09.04.2020 22:39 Gazali Çetinkaya

 
Corona virüsü sebebiyle bazı oyunlardan erteleme haberleri almaya başladık. Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi en azından şimdilik güvende gibi duruyor.
 
CD Projekt RED başkanı Adam Kicinski, Cyberpunk 2077'yi Eylül'de oyunculara sunmayı planladıklarını açıkladı.
 
Adam Kicinski tarafından belirtilene göre, dünya genelindeki derecelendirme kurumları ile ilgili çalışmaların çoğu tamamlandı ve Eylül ayında fiziksel sürümlerin dağıtımında da bir risk beklenmiyor.
 
Bir tek yerelleştirme ile ilgili sıkıntılar olduğu dile getirildi. Belirtilene göre stüdyolar kapalı olduğu için özellikle bazı seslendirme sanatçıları ile çalışmalar şu anda devam ettirilemiyor fakat seslendirmelerin çoğu halihazırda tamamlanmış. Eğer seslendirmeler gecikecek olsa bile çıkış tarihini etkilemeyecek. Güncelleme ile oyuna eklenecek. 
 
Fütüristik rol yapma oyunu 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler