CD Projekt RED Online Alışveriş Mağazasını Açtı

09.05.2019 11:18 Gazali Çetinkaya

 
Polonyalı video oyun geliştiricisi CD Projekt RED, kendi online alışveriş mağazasını açtığını duyurdu.

Mağazada Cyberpunk 2077, The Witcher ve Gwent: The Witcher Card Game temalı kıyafetler (tişörtler, kapüşonlular, ceketler, şapkalar, çoraplar), aksesuarlar (çantalar, boyun kordonları, broş ve rozetler, kupalar, telefon kılıfları, takılar) ve diğer eğlence ürünler (figürler, oyuncaklar, defterler, posterler) bulunuyor.

En dikkat çeken ürünlerden bir tanesi Geralt Ronin figürü. Elle boyanmış ve polystone kullanılarak yapılmış oldukça detaylı 12 inch (30.48 cm) boyuta sahip Geralt Ronin figürü 219,00 € fiyattan ön siparişte.

Ürünler şu anda sadece Avrupa'nın belirli bölgelerine gönderiliyor. Türkiye'ye şimdilik gönderim yok. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dahil olmak üzere yakında daha fazla ülkeye gönderim yapılmaya başlanacak.

CD Projekt RED'in online alışveriş mağazasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler