CD Projekt RED Yeni Bir Stüdyo Açıyor

20.03.2018 21:00 Gazali Çetinkaya

 
   The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED yeni bir stüdyo açacağını duyurdu.

   Polonya'nın Wroclaw şehrinde açılacak bu stüdyo Warsaw ve Cracow stüdyoları ile birlikte çalışarak fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin geliştirilmesine yardımcı olacak.
 
   "Muazzam teknolojik bilgi ve sanatsal yeteneklerinin yanı sıra, CD Projekt RED Wroclaw ekibi harika insanlardan oluşuyor. CD Projekt RED sıradan bir oyun geliştiricisi değil — biz oyuncuları, yaratıcı özgürlüğü ve kaliteli oyunları iş yapmanın üstüne koyuyoruz. Bu adamlar sadece bu yaklaşımı paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda takımın geri kalanı gibi epik video oyunları oluşturmak için bu tavrın çok önemli olduğunu düşünüyorlar." dedi Cyberpunk 2077 Oyun Yönetmeni Adam Badowski.
 
   CD Projekt RED'in E3 2018'e katılacağı doğrulandı. Söylentiye göre, E3 2018'de Cyberpunk 2077 için yeni bir fragman yayınlanacak ve basında çalışanlara kapalı kapılar ardından oynanabilir bir demo sunulacak.

   Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi ve platformları henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler