CD Projekt RED de Corona Virüsü Sebebiyle Bir Süreliğine Evden Çalışma Kararı Aldı

16.03.2020 23:22 Gazali Çetinkaya

 
Polonya merkezli geliştirici CD Projekt RED, corona virüsü sebebiyle tüm çalışanlarının işlerini bir süreliğine evden devam ettireceklerini açıkladı.

Stüdyo bu durumun Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihini etkilemeyeceğini belirtti.
 
"Geçtiğimiz hafta boyunca personelimizin evden güvenli bir şekilde çalışabilmesini sağlamak adına gerekli donanım ve altyapıyı hazırladık ve bu hazırlıkların bir sonucu olarak CD Projekt RED gerektiği süre kadar uzaktan çalışmaya geçiyor."
 
"Bu zor durumun üstesinden gelmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve Eylül ayında size muhteşem rol yapma oyununu sunma çabamızdan en ufak bir azalma göstermiyoruz." 
 
CD Projekt RED'in dışında Rockstar Games, Microsoft, Bungie, Electronic Arts ve Ankara merkezli TaleWorlds Entertainment da corona virüsü sebebiyle işleri bir süreliğine evden yürütecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 4 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler