CI Games, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Üzerinde Çalışıyor

29.03.2020 09:51 Gazali Çetinkaya

 
22 Kasım 2019'da çıkan Sniper Ghost Warrior Contracts'tan sonra devam oyunu da yolda.

Polonyalı websitesi Strefa Inwestorow ile röportaj gerçekleştiren CI Games başkanı Marek Tyminski, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 üzerinde çalışıldığını doğruladı.
 
Marek Tyminski tarafından belirtilene göre "oyunun geliştirme süreci tam kapasite çalışma ile devam ediyor. Çıkış tarihini paylaşmak için çok erken olsa da kesin olarak bu yıl çıkmayacak diyemeyiz."
 
"Hem serinin hayranlarının hem de yeni oyuncuların oyunu satın almasını teşvik edecek büyük yeni bir özellik üzerinde çalışıyoruz. İlk oyuna kıyasla çok sayıda geliştirme ve yepyeni bir bölgede yepyeni bir hikaye sunacağız. Oyun konsollar ve PC için çıkacak ve bütçe ilk oyuna göre daha düşük. Serinin yeni oyunlarının düzenli olarak çıkış yapmasıyla birlikte pazarlama giderlerini azaltabileceğimizi düşünüyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior Contracts Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler