CS: GO Beta Key'leri Bu Anketin Ucunda

23.02.2012 17:03 Levent Polater

 
    Yılların eskitemediği Counter-Strike'ın yeni nesil çıkarması Global Offensive için beta key ister misiniz? Bunun için şu anda tek sunulan şansınız Valve'nin herkese açtığı online ankete katılmanız.
 
    Geçen hafta, firma güncel Counter Strike: Source ve 1.6 oyuncularına Counter Strike: Go betasına katılmaları için 7,000 key dağıttı. Bu pazartesi ise Counter Strike'ın 'community' sitelerine 2,000 adet beta dağıtıldı.
 
    Valve, daha fazla beta katılımcısı istiyor. Bu yüzden ilerleyen aylar boyunca ankete katılan oyunseverlere de key dağıtılacak. Anketin iyi yanı ise, yanlış cevap vermeyecek olmanız, sadece  samimi görüşünüzü bildirin yeter. Ankete katılanlar arasından seçilecek yeni beta katılımcıları haftaya açıklanacak. Anket linkine buradan (Steam client'in kurulu olması gerekiyor) ulaşabilirsiniz. Ankete kalıldıysanız CS: Go blog'unu arasıra ziyaret etmeyi unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler