CS: Online'a Yeni Zombi Modu

20.11.2013 17:16 Ersin Kılıç


     Zombilerin ortaya çıkmasından bir yıl sonra, onların gitgide daha da tuhaf davrandığını, dahası, iyice güçlendiklerine tanık olduk. Zombiler yenileniyor ve evrim geçiriyor!

     Lüks ve sevimli kent artık çığlıklarla ve zombilerin ürkütücü tınılarla dolayı müzikleriyle çınlıyor. Bu sesi susturup dilediğimiz şarkıları çalmanın zamanı geldi.

     Tüfekten bıkanlara duyurulur: Buna ne dersiniz?

     Çift namlulu silah: Çift namlulu av tüfeği kısa namlulu bir silah. Dilediğinizde otomatiğe alıyor, dilediğinizde ikili kurşun yağdırabiliyorsunuz. Özellikle yakın ve orta ölçekli çatışmalarda son derece güçlü. Patlama kuvveti Winchester M1887’den bile daha yüksek olan bu silah zombileri indirmek için ideal.

     Yeni karakterler ve yeni özellikler nihayet Türkiye’ye de ulaştı!

     Korku Terminatörü: Korku Terminatörü zombilere özgü zombi setlerinden biri. Mustasyon, Zombi: Kahraman. Diğer modlarda kullanılamıyor. Bu seti alan oyuncular zombilere özgü Ölümcül Vuruş yeteneği kazanıyor.

    Yuri ve Criss: 1990’ların ortalarında Asya’da doğan Yuri patlayıcılarla ilgili her şeyde uzman. Daha önce ayrılıkçı Müslüman savaşlarına katıldı. Patlayıcılar üstüne yaptığı bir deneyde öldü sanılıyordu. Oysa ortadan kaybolduğu süre içinde yeni patlayıcılar geliştirdi ve Rex araştırma Enstitüsü’nün bombalandığı yerde görüldü. Criss ise işe İngiltere’de tıp öğrencisi olarak başladı ama savaş becerileri o kadar prestij kazandırdı ki, Terörizm karşıtı kuvvetlere alındı. Etrafında bir sır perdesi olan bu karakterin Rex araştırma Enstitüsü’nün bombalanma olayına karıştığından kuşkulanılıyor.

     Kara Parola 2: Kara Parola’yı (Black Cipher) duymuş olabilirsiniz ama bu kez Counter Strike Online’a Kara Parola 2 de eklendi. Bilgisayar korsanlığına karşı geliştirilen bu program 20 Kasım 2013 tarihinden itibaren kullanıma geçecek.

     Lighting Big-Eye: Kocagöz Şimşek

     İguanadan yola çıkılarak geliştirilmiş olan bu tabanca çok kuvvetli su ateşiyle geniş bir alana hasar verebiliyor. 40 kez H20gücündeki tabaca, beş raund için ateşlenebiliyor. Ağırlık ve isabette etkili ve asla geri tepmiyor. Ancak çok düşük bir ateş gücü ve oranına sahip ve bir bel tabancası olarak biraz pahalı.

     Zombi etkinliklerini kaçırmayın!


     20 Kasım-4 Aralık arasında muhteşem zombi etkinlikleri ve fırsatları oyuncuları bekliyor. Öncelikle, oyuncular Zombi Kahraman modunda oynadıkların %50 bonus TP/Puan alacaklar. 150 insanı enfekte ettiklerinde ise Hafif Zombi, Ağır Zombi, Nata Bıçağı ve Çekiç 10 günlük sizlerin olacak! Dahası, 120 dakikadan fazla oynayan oyuncular için etkinlik Sürekli Hayatta Kalma, Üstün DNA, Bomba Uzmanı ve Cani Suikastçı hediye edilecek!
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter-Strike Online Platformlar: PC Geliştirici: Nexon Dağıtıcısı: Nexon Europe Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler