C.Yerli: "Crysis 3'le Boy Ölçüşebilecek Oyun Yok"

11.12.2012 20:34 Samet Konuksal


     Grafik kalitesi denilince akla ilk gelen serilerden biri olan Crysis, yeni oyunuyla birlikte önümüzdeki aylarda çıkışını yapacak. Crysis 3'ün çıkışı öncesi Cevat Yerli'den ortalığı kızıştıracak bir açıklama geldi.
  
    Yaptığı açıklamalarda Crysis 3'ün grafik kalitesinden söz eden Yerli, "Crysis 3 ile birlikte bu kez gerçekten konsolların sınırlarını tükettik. İnanın bundan bir adım daha ileriye gidemezdik. PS3 ve X360 üzerinde Crysis 3 ile boy ölçüşebilecek herhangi bir oyun yok. Gerçi şu dönemde çıkan çoğu oyun teknik olarak Crysis 2'nin yanına bile yaklaşamıyor. Ben işin sanatsal tarafından bahsetmiyorum, sanat öznel bir ifadedir." açıklamalarını yaptı.
 
    PC konusuna da değinen Cevat Yerli, "Herhangi bir zamanda Gears of War veya Halo gibi oyunlarla kıyaslama yapabiliriz. Detay seviyesi konusunda Crysis 2 ile birlikte büyük adımlar atmıştık. Crysis 3 ile bu adımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Tabii işin PC kısmı, en az iki adım daha ileride." eklemelerinde bulundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 111 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler