Cadence of Hyrule için Season Pass Duyuruldu

21.07.2020 16:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Brace Yourself Games, Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda için Season Pass duyurdu.

Season Pass'te üç indirilebilir içerik paketi bulunacak ve ilki çıkışını gerçekleştirdi. Tek olarak $5.99 ve üçünü de içeren Season Pass Nintendo eShop'ta $14.99 fiyattan satışta.
 
DLC Pack 1: Character Pack – İlk pakette, Naginata silahıyla aralıklı saldırılarda başarılı olan Impa ve meydan okumayı sevenler için mükemmel olan Aria dahil olmak üzere oyunun topluluğuna beş ek karakter daha katılıyor.

DLC Pack 2: Melody Pack – Bu paketi satın aldıktan sonra oyuna, arka plan müziğinin yeniden düzenlenmiş sürümleri de dahil olmak üzere 39 şarkı eklenecektir. Oyuncular, arka plan müziğini istedikleri zaman değiştirebilir, böylece Hyrule'de seyahat ederken en sevdikleri şarkıları dinleyebilirler.

DLC Pack 3: Additional Story Content – Symphony of the Mask – Gizemli Skull Kid olarak oynayın ve yeni şarkılar ve yeni bir hikaye ile birlikte üçüncü DLC paketinde yeni bir haritaya katılın. Skull Kid ayrıca yaptığı maskelere göre yetenekleri değiştirme gücüne de sahiptir.
 
Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda, Nintendo Switch üzerinde dijital olarak ulaşılabilir durumda. Kutulu sürümü 23 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Season Pass tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler