Call Of Duty: Elite PC İçin Halen Geliştiriliyor

16.03.2012 10:30 Erkut Köse


     Call Of Duty: Modern Warfare 3'ün piyasaya sunulmasıyla birlikte konsollarda kendini gösteren Elite platformu PC için hala çıkmış değil. Sabırsızlanan PC oyuncularına Activision'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.
 
    Henüz geliştirilme aşamasının devam ettiğini belirten yetkililer, kesin bir çıkış tarihi vermekten de kaçındı ve bu sürecin oldukça zorlu geçtiğinin altını çizdi.
 
    "Bu kadar beklemenin sebebi kaliteli bir ürün ortaya koymak. İnsanları beklettikten sonra karşılarına kötü bir platformla çıkamayız" diyen yetkililer, beklediğimiz vaktin karşılığını alacağımızı dile getirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler