Call of Cthulhu 12 - 15 Saat Uzunluğunda Olacak

20.02.2018 00:55 Gazali Çetinkaya

 
   Resmi PlayStation dergisinin Mart 2018 sayısına konuşan Call of Cthulhu baş seviye tasarımcısı Romain Wiart tarafından belirtilene göre, eğer Call of Cthulhu'da ana yolu takip ederseniz oyun 12 - 15 saat civarında sürecek.

   "Eğer sadece ana yolu takip ederseniz 12 - 15 saat civarında sürecek, ancak yapılacak daha fazla şeyler de var, bu yüzden oynanış süresi daha da uzun olabilir." dedi Romain Wiart.
 
   Geliştirici seçimler hakkında da yorumda bulundu. "Seçimler oyunun sonunu etkileyecek, aynı zamanda oyunun bazı bölümlerini de. Görevler esnasında, belirli yollara erişemezsiniz çünkü mevut yetenekleriniz buna izin vermez. Seçimleriniz bazı yolları açarken diğerlerini kapatacak."
 
   Psikolojik korku ve gizlilik mekanikleri içeren RPG-Soruşturma oyunu olarak Call of Cthulhu'da Boston'daki Darkwater adasında bir sanatçının ve ailesinin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için görevde olan özel dedektif Edward Pierce karakterini kontrol edeceğiz.

   Call of Cthulhu 2018'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Cthulhu Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler