Call of Cthulhu Çıkış Tarihi Steam'de 30 Ekim Olarak Listelendi

17.07.2018 08:59 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Focus Home Interactive psikolojik korku ve gizlilik mekanikleri içeren RPG-Soruşturma oyunu Call of Cthulhu'nun çıkış tarihini resmi olarak açıklamadı ancak oyunun ne zaman çıkacağı belli olmuş gibi görünüyor.

   Steam üzerinde belirtilene göre, Call of Cthulhu 30 Ekim 2018'de çıkacak.

   Call of Cthulhu Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.
 

Chaosium'un klasik kağıt kalemli RPG'sinden esinlenerek yaratılmış resmi video oyunu Call of Cthulhu, seni Lovecraft'ın ikonik evreninde, ürpertici deliliğin ve gizemli Eski Tanrıların dünyasına götürüyor.
 
1924 yılı. Özel Dedektif Pierce, Hawkins ailesinin ıssız Darkwater Island'daki trajik ölümünü araştırmak üzere gönderilmiştir. Pierce kısa bir süre içinde komploların, tarikatçıların ve kozmik dehşetlerin korkunç dünyasına çekilir. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Aklı başındalık, yerini sıklıkla karanlıktaki fısıltılara bırakan, gelip gidici bir dosttur. Cthulhu Mythos'unun hakimi tuhaf yaratıklar, garip bilim ve şeytani tarikatlar, her şeyin sonunu getirmek üzere çılgın planlarını gerçekleştirmeye kararlıdır.
 
Zihnin, aklı başındalık ve psikoz arasında ızdırap çekecek, duyuların etrafındaki her şeyin gerçekliğini sorgulayana kadar altüst olacak. Kimseye güvenme. Dolaşan gölgeler, gizlenmiş şekilleri gizlerken, Great Dreamer uyanışı için hazırlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Cthulhu Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler