Call of Cthulhu Gamescom 2018 Oynanış Fragmanı

23.08.2018 20:02 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Cyanide Studio Call of Cthulhu için dört dakika uzunluğunda yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Oyunun Focus Home Interactive tarafindan paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Chaosium'un klasik kağıt kalemli RPG'sinden esinlenerek yaratılmış resmi video oyunu Call of Cthulhu, seni Lovecraft'ın ikonik evreninde, ürpertici deliliğin ve gizemli Eski Tanrıların dünyasına götürüyor.
 
1924 yılı. Özel Dedektif Pierce, Hawkins ailesinin ıssız Darkwater Island'daki trajik ölümünü araştırmak üzere gönderilmiştir. Pierce kısa bir süre içinde komploların, tarikatçıların ve kozmik dehşetlerin korkunç dünyasına çekilir. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Aklı başındalık, yerini sıklıkla karanlıktaki fısıltılara bırakan, gelip gidici bir dosttur. Cthulhu Mythos'unun hakimi tuhaf yaratıklar, garip bilim ve şeytani tarikatlar, her şeyin sonunu getirmek üzere çılgın planlarını gerçekleştirmeye kararlıdır.
 
Zihnin, aklı başındalık ve psikoz arasında ızdırap çekecek, duyuların etrafındaki her şeyin gerçekliğini sorgulayana kadar altüst olacak. Kimseye güvenme. Dolaşan gölgeler, gizlenmiş şekilleri gizlerken, Great Dreamer uyanışı için hazırlanıyor.
 
Call of Cthulhu 30 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Cthulhu Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler