Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered'a 6 Ücretsiz Harita Önümüzdeki Hafta Geliyor

09.12.2016 03:48 Gazali Çetinkaya

   Çıkışında 10 haritası bulunan Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered'a daha öncesinde de duyurulduğu üzere ücretsiz haritalar geliyor.
 
   13 Aralık tarihinde sunulacak Aralık Güncellemesi ile birlikte Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered'a 6 harita (Bloc, Pipeline, Countdown, Strike, Showdown ve Wet Works) daha eklenecek ve toplamda 16 haritaya ulaşılmış olacak. Infinity Ward'un Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered - Aralık Güncellemesi tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 
 
 
   Bu güncelleme ise 6 haritadan daha fazlasını sunuyor. Aralık Güncellemesi Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered'a iki oyun modu da (Gun Game ve Hardpoint) ekleyecek. Bunun dışında videonun sonunda da sinyalinin verildiği üzere yeniden düzenlenmiş Winter Crash haritası ücretsiz olarak gelecek ve 20 Aralık tarihinden itibaren 24/7 playlist'te yer alacak. 
 
 
 
   4 Kasım tarihinde çıkış yapan Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered, bu yılın ana oyunu Infinite Warfare'in Legacy ve Deluxe sürümleri ile birlikte ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 14 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler