Call of Duty, Anlaşma ile Birlikte PS Plus'a Gelebilir

13.12.2022 23:11 Umut Tandoğan

 
 
Microsoft kısa süre önce Sony'ye, amaçlanan Microsoft/Activision anlaşması için Call of Duty ve diğer Activision oyunlarını PlayStation konsollarında tutması için 10 yıllık bir anlaşma teklif etti. Oyuncular bu oyunları yalnızca PS4 ve PS5'te oynamakla kalmayacak, aynı zamanda Call of Duty serisi de PS Plus'ın bir parçası olarak dahil edilecek.
 
10 Yıllık Call of Duty PS Plus Anlaşması Neleri İçeriyor?
 
Microsoft, Call of Duty'nin Activision'ı satın alması planlanırsa Xbox'a özel bir franchise haline gelmemesini sağlamak için Sony'ye 10 yıllık bir anlaşma teklif etti. Bu anlaşma ile PS5, gelecekteki PS6 konsolu ve belki de PS4 için mevcut olabilir. Bloomberg ile konuşan kaynaklara göre anlaşma, Sony'nin Call of Duty oyunlarını PS Plus Extra ve PS Plus Premium abonelik hizmetlerine koymasına da izin verecek.
 
Sony, hem Nintendo hem de Valve'den onay almasına rağmen anlaşmayı şimdiye kadar kabul etmeyi reddetti. Her iki şirket de henüz raporlar hakkında yorum yapmıyor. Tartışmalar hala devam ediyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler