Call of Duty: Black Ops 3, Oyun İçi Bir Videoyla Tanıtıldı (Türkçe Altyazılı)

26.04.2015 20:23 Samet Konuksal


    Sızıntılarla geçen bir duyuru sürecinin ardından beklediğimiz video nihayet bizlerle. Activision ve Treyarch, oyun içi bir videoyla beraber Call of Duty: Black Ops 3'ü tanıttı. 
 
    6 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun, sadece yeni nesil konsollar için hazırlanan ilk Call of Duty oyunu olmasıyla dikkatleri çekiyor. Oyunu ön sipariş yapan oyuncuların çıkışından hemen önce yapılacak bir betaya katılacağı belirtiliyor. Açıklamalara göre bu betaya üç farklı harita eşlik edecek.
 
    Daha önce yayınlanan Teaser videosunda gördüğümüz üzere Call of Duty: Black Ops 3, gelecek temasında karşımıza çıkıyor. Giyilebilir teknolojilerin çığrından çıktığ bir döneme gittiğimiz oyunun oyun içi videosunda da bu cihazlar kendini gösteriyor. 
 
    Advanced Warfare'a benzer bir yapıyı gördüğümüz oyunda Co-Op oynanışa odaklanan dört kişilik senaryo modu bulunacak. Oyunun multiplayerında 9 farklı sınıf yer alacak ve her sınıfın farklı özellikleri ile farklı silahları bulunacak.
 
Oyunun ekran görüntülerine ve tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 143 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 17 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler