Call of Duty Black Ops 3'e 100'den Fazla Mikro Ödemeli İçerik Geldi

10.02.2016 14:12 Tunahan Safdır


     Call of Duty: Black Ops III'ün oyun içi marketi olan Black Market yeni güncellemeyle birlikte yeni içeriklere de kavuştu.
 
     3 yeni silah ve 2 yeni bıçağın haricinde 100'den fazla mikro ödeme ile alınabilen eşya bu güncellemeyle birlikte Black Market'te yerini aldı. Yeni eklenen silahlar, MX Garand, NX Shadow Claw Crossbow ve Marshal 16 Shotgun Pistol olurken bıçak olarak tabir ettiğimiz ekipmanlardan birinin pek de Call of Duty serisinde aşina olmadığımız türden bir kılıç, diğerinin ise Half-Life serisiyle özdeşleşen Crowbar olması güncellemenin dikkat çekici yönlerini oluşturuyor.
 
     Oyunun PC, Xbox One ve PlayStation 4 sürümleri için geçerli olan güncelleme adına Activision kanadından hangi ürünün hangi fiyata satılacağına dair herhangi bir açıklama ise yapılmadı.
 
     Yeni güncellemeye dair yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 39 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler