Call of Duty: Black Ops 3'ün Çıkış Videosu Yayınlandı

22.10.2015 20:33 Ömür Gencer


       Oyun dünyasının en bilinen FPS serilerinden Call of Duty'nin bu seneki oyunu Call of Duty: Black Ops 3'ün çıkışına haftalar kaldı. Geliştirici ekip oyunun çıkış videosunu oyuncuların beğenisine sundu.
 
      Yayınlanan çıkış videosunda oyuna ait ara sahnelere yer veriliyor. Senaryo ve multiplayer görüntülerinin yanında bu sene ana oyundan tamamen farklı bir konsepte sahip zombi moduna da yer veriliyor. Rolling Stones'tan "Paint It Black" adlı şarkının eşlik ettiği bu çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
       Call of Duty: Black Ops 3'ün PC, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PS3 için 6 Kasım'da çıkış yapacağını belirtelim. Oyunun eski nesil konsol sürümlerinde senaryo modunun yer almayacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 41 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler