Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta 10 Eylül'de PS4'te Başlayacak

14.08.2018 20:56 Gazali Çetinkaya

 
 
Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer betası dün sonlandı ve sırada Blackout betası var.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch, Blackout betasının 10 Eylül'de PlayStation 4'te başlayacağını ve ardından diğer platformlara geleceğini duyurdu.
 
Ayrıca Activision Support resmi twitter hesabı "Betayı silmemenizi öneririz – dosya Blackout betası için Eylül ayında güncellenecek." açıklamasında bulundu.
 
Daha önceki bilgilere göre, battle royale modu Blackout'un haritaları klasik bir Call of Duty multiplayer haritasından 1,500 kat daha büyük olacak. Zombiler dahil olmak üzere Black Ops serisinden tanıdık karakterler bu modda bulunacak ve kara, hava ve denizaltı araçları kullanılabilir olacak. Ayrıca söylentiye göre 60 oyuncuya kadar destekleyecek. 
 
Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler