Call of Duty: Black Ops 4'te Hikaye Modu Olmaması Satışlara "En Ufak Bir Şekilde" Zarar Vermemiş

23.11.2018 14:13 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Black Ops 4 bildiğiniz üzere multiplayer, zombi ve battle royale modları ile çıkış yaptı ve seride ilk defa tek oyunculu hikaye modu es geçildi. Hikaye modunun bulunmamasının satışlara hiçbir olumsuz yansıması olmamış gibi görünüyor.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli pazar araştırma şirketi NPD Group analisti Mat Piscatella, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Tek oyunculu hikaye modununun olmaması Black Ops 4'ün çıkışındaki aylık satışlarına en ufak bir şekilde zarar vermedi." diye belirtti.
 
Daha önce duyurulduğu üzere, Call of Duty: Black Ops 4, çıkış gününde dijitalde Activision'ın şu ana kadarki en çok satan oyunu olmayı başardı ve ilk üç günündeki satışlarından 500 milyon dolardan fazla kazanç elde etti.
 
Ayrıca VentureBeat'in raporuna göre, Call of Duty: Black Ops 4 Amerika Birleşik Devletleri'nde bu yılın en çok satan oyunu ve Red Dead Redemption II, Far Cry 5 ve Marvel's Spider-Man oyunlarının üzerinde (Dijital satışlar dahil değil, PC satışları dahil değil.)
 
Activision'ın Call of Duty: Black Ops 4 ile bu derece büyük bir başarı yakalamış olması gelecek oyunlarında hikaye modu olup olmamasını etkiler mi orasını tam olarak kestirmek zor. Ancak 2019'da çıkacak Call of Duty oyunu Infinity Ward tarafından geliştiriliyor ve açılan senaryo yazarı iş ilanı hikaye modunun olacağını işaret ediyor. İlk söylentiler de Infinity Ward'un Call of Duty: Modern Warfare 4 üzerinde çalıştığı yönünde. Activision Call of Duty 2019 hakkında henüz hiçbir resmi açıklamada bulunmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 8 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler