Call of Duty: Black Ops Cold War Birden Fazla Son İçerecek

27.08.2020 21:52 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Black Ops 1'in doğrudan devamı olan Call of Duty: Black Ops Cold War tamamen çizgisel bir oyun olmayacak.

Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Gamescom 2020 açılış gecesi canlı yayınında Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni bir sinematik fragman yayınladı ve oyundan yeni bilgiler paylaştı.
 
Raven Software'dan Dan Vondrak tarafından belirtilene göre oyuncuya sunulacak seçim ve özgürlük şansı hikaye modunun kilit özelliklerden biri.
 
Oyunun başlarında ve sonlarına doğru yapacağınız bazı seçimler hikayenin nasıl sonuçlanacağını şekillendirecek. Özgürlük ise karakter oluşturma ve opsiyonel görevleri yapmak veya yapmamakla ilgili.
 
Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da çıkacak.

Yeni sinematik fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 17 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler