Call of Duty: Black Ops Cold War Hikaye Modu Oynanış Videosu

16.09.2020 23:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War'un hikaye modundan oynanış videosu yayınladı.

Gösterilen bölüm Trabzon Belediye Havalimanı'nda geçiyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Black Ops serisi, orijinal ve hayranları tarafından çok sevilen Call of Duty: Black Ops'un devam oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War ile geri dönüyor.

Black Ops Cold War oyunuyla hayranlar, 1980'lerin başında dengelerin altüst olduğu jeopolitik Soğuk Savaş'ın içine sürüklenecek. Oyuncuların tarihî figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze geleceği bu sürükleyici tek oyunculu Campaign modunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Dünya çapında Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye ve Sovyet KGB ana karargâhı gibi yerlerde savaşmaya hazır ol.

Elit ajanlardan biri olarak, amacı dünyanın güç dengesini bozmak ve tarihin gidişatını değiştirmek olan gizemli karakter Perseus'un izini süreceksin. Woods, Mason ve Hudson gibi klasikleşmiş karakterlerle dünya çapındaki bu savaşın karanlık iç yüzüne giriş yap ve yeni ajan ekibiyle yıllardır planlanan bu komploya bir son ver.

 
13 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler